Yes! Vanaf 5 juni mogen wij de deuren weer openen!

Na een lange, onzekere, periode mogen we u eindelijk weer welkom heten in ons KulturhusTrefpunt!

Wat zijn we hier blij mee!!! Al met al hebben we, met een paar uitzonderingen daar gelaten, ruim een jaar de deuren moeten sluiten voor u als gebruiker. Dit deed ons zeer, en we vonden het allemaal dan ook erg lastig. Maar gezondheid gaat voor alles, en dit was pure overmacht.

Gelukkig kunnen we nu weer vooruit kijken.

Natuurlijk moeten we nog wel voldoen aan een paar regels waarbij wij op uw medewerking rekenen. Zo bent u verplicht in de gangen een mondkapje te dragen, u moet uw handen desinfecteren en u moet uw gegevens noteren bij binnenkomst.

Zit u éénmaal op uw vaste plek, dan mag het mondkapje af. Let wel op dat u het mondkapje weer op doet bij vertrek!

Ook bent u verplicht te reserveren. Daarbij moeten de deuren om 22.00u gesloten zijn. U kunt dus tot uiterlijk 21.45u bij ons binnen vertoeven!

Een paar regeltjes, maar daardoor bent u niet minder welkom!

Hopelijk zien we u snel weer bij KulturhusTrefpunt in Heeten!

Nieuwsberichten 2019

Nieuwsberichten 2018