Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.


VSB Fonds

Iedereen doet mee... Een samenleving waaraan iedereen meedoet, waar mensen elkaar ontmoeten en begrijpen, elkaar inspireren, zich ontwikkelen en een bijdrage leveren.


Rabobank Coöperatie Fonds

Steun aan lokale gemeenschap Het coöperatiefonds is bedoeld voor onze lokale samenleving. Het fonds steunt vernieuwende initiatieven en projecten die gericht zijn op versterking van maatschappelijke, sociale of culturele leven. Initiatieven die de vitaliteit en de kwaliteit van de samenleving bevorderen. 


Informatie over Heeten

Heeten is een gastvrij dorp in de Gemeente Raalte, Salland, Overijssel

Wat is er zoals te doen in Heeten - Digitaal dorpsplein Heeten


Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten

Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten heeft zich tot doel gesteld om vijftien kilometer wandel- en fietspaden te realiseren rond het dorp Heeten. Naast het aanleggen van paden wil de stichting het landschap versterken door het verhogen van recreatieve, ecologische en cultuurhistorische waarden. De paden vormen een stelsel van routes om het dorp, waardoor ommetjes van diverse lengten kunnen worden gewandeld of gefietst.


Afstapmoment TOP Heeten

Op het Dorpsplein is een zgn Toplocatie. Van hieruit kun je diverse wandel- en fietsroutes starten.
TOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Dit is een startpunt waar u de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving. Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.


Fietsroutes

In Overijssel ligt een duizenden kilometers bewegwijzerd fietsroutenetwerk. Met dit netwerk kan je zelf eindeloos veel fietsroutes maken met behulp van zogenaamde knooppunten. Je kan al routes fietsen vanaf 10 kilometer, maar uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers is mogelijk! Zolang je het knooppunt-nummer waar je je route gestart bent maar onthoudt, kan je al 'zwervend' door heel Overijssel fietsen en weer terugkomen bij je startpunt.