Together

‘Together’ dit zijn wij ….
Ons koor uit Heeten is aanvankelijk opgericht in 1992 als kerkkoor.
Het was het Tussenkoor; een gemengd koor tussen jongerenkoor en dames- en herenkoor in en bestond uit leden in de leeftijd van 30-40 jaar. Later kozen we voor een nieuwe naam ‘Rejoice’.
Er ontstond steeds meer de behoefte aan een wat wereldser repertoire. In 2019 hebben we een andere weg genomen en zijn we niet langer kerk gebonden. Onlangs hebben we daarom opnieuw een naamsverandering ondergaan en heten nu ‘Together ‘.
Het repertoire zou je kunnen kenmerken als popmuziek en evergreens. Begeleid door Lennard Mellema zingen we met veel plezier met 24 zangers en zangeressen op de maandagavond in KulturhusTrefpunt in Heeten. We zijn natuurlijk wel wat ouder geworden. Inmiddels zijn we 50-ers, 60-ers en zelfs een jonge 70-er.
December 2022 was het eerste optreden als ‘Together’ tijdens de Kerstwandeling. Op 8 januari 2023 hebben we op uitnodiging van fanfare St. Caecilia met veel enthousiasme meegedaan aan hun nieuwjaarsconcert.
Onze grote wens is dat de mannenpartij zal worden aangevuld om een mooiere balans te krijgen. Natuurlijk zijn ook nieuwe zangeressen van harte welkom

Contactformulier