Activiteiten Kalender - KulturhusTrefpunt 2020

Geraldine Cornelissen - Maak de kop leeg - 8 en 29 oktober, 6 en 20 november

MAAK DE KOP LEEG

Misschien denk je wel… DAT LUKT NOOIT. DAT KAN NIET, IK HEB AL ZOVEEL GEPROBEERD. Laat maar zitten.

Een hoofd dat overloopt van “moeten’s, mag niet’s, kan niet’s en ga zo maar door. Dit geeft stress, spanning en hierdoor ondermijn je natuurlijk je eigen gezondheid. Je energie wordt opgelokt door eindeloze zorgen.

Stel nou dat er mogelijkheden zijn om jouw hoofd meer rust te gunnen.
Stel nou dat het anders kan. Zou je jezelf de kans dan gunnen om deze kans aan te pakken en te zien wat het brengt. Zou je dat jezelf gunnen?

Tijdens deze korte workshop neem ik jullie mee in het veld van de mogelijkheden. In de kansen die er liggen… en deze liggen heel dicht bij. Want we weten allemaal dat uiteindelijk de oplossing in onszelf ligt. En om die oplossing te vinden worden we op allerlei manieren enorm geholpen

DATA

donderdag 8 oktober van 13.30 tot 17.00
donderdag 29 oktober van 19.30 tot 22.00
vrijdag 6 november van 14.00 tot 17.00
vrijdag 20 november van 13.30 tot 16.30

Deze workshop kun je eenmalig volgen. En als je echte verbetering aan wilt gaan, dan kun je alle 4 de momenten volgen. In iedere workshop geef ik weer andere handvatten om dat hoofd nou eens eindelijk wat meer rust te gunnen. Tenslotte is dat drukke hoofd ook niet in 1 dagdeel ontstaan.

Deze workshop opent deuren, die hiervoor gesloten leken. Dit geeft meer ontspanning, meer vreugde en daardoor meer gezondheid.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je er bij bent. Door de landelijke regelgeving kunnen er maximaal 20 mensen meedoen

Neem dan contact op via het contactformulier of bel me 06 300 185 29

KOSTEN

Als je eenmalig meedoet dan is jouw bijdrage nu € 15,-
Besluit je meteen of na de eerste workshop dat je alle 4 de bijeenkomsten deelneemt, dan betaal je € 50,-
Bij de prijs zit een kop koffie of thee als tussenpauze inbegrepen

Comedy Quartet bij o.a. KulturhusTrefpunt

Het Comedy Quartet krijgt een vervolg in het dorp Heeten. In samenwerking met Restaurant Reimink, Brasserie Dertien, Kulturhus Trefpunt & De Groot Tweewielers en Tuinmachines, zullen er op zaterdagavond 24 oktober vier artiesten te bewonderen zijn. Onder meer Jasper Nieuwenhuis, Roel C. Verburg, Klaas Prins & Teun van den Elzen gaan u deze avond eens even goed aan het lachen maken!

Nog even in het kort:

Op vier verschillende locaties zijn er vier artiesten te zien, die allemaal 4 keer 20 minuten aan comedy laten zien. Zodra u een ticket heeft bemachtigd, krijgt u bericht waar u als eerste wordt verwacht. Na het eerste opreden stapt u gezamenlijk op en fietst u door naar de volgende locatie. Hier krijgt u opnieuw 20 minuten aan comedy te zien. Oftewel 80 minuten aan comedy op één avond en dat veilig op 1,5 meter afstand van elkaar.

Bij binnenkomst wordt het gewaardeerd als u aan de bar een drankje besteld, want op deze manier steunt u weer de lokale ondernemer!

 

Tickets zijn te koop via www.jeffreykleinekoerkamp.com 

Beste gebruiker van Kulturhus Trefpunt,

In verband met het corona-virus worden overal grotere bijeenkomsten afgelast, openbare loyaliteiten gesloten, mensen geadviseerd thuis te werken en het aantal sociale contacten te beperken.

Wij, bestuur en beheer van KulturhusTrefpunt, hebben besloten dat alle activiteiten in Kulturhus Trefpunt voor minimaal deze week (t/m 22 maart) op te schorten.

 

Wij hopen dat jullie het hiermee eens kunnen zijn! Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

Met vriendelijke groet,
Bestuur en beheer KulturhusTrefpunt

 


Vaste Activiteiten 

Maandag

Ouderen gym van 10.30u - 12:00u

Bridge van 13.30u-16.30u (1x in de 2 weken)

Dinsdag

Biljarten van 19.00u - 20.30u

Woensdag

Biljartclub van 19.30u - 23.00u

Donderdag

Volwassenwerk (Dames) van 9.15 - 11.30u

Vrijdag

Volksdansgroep Vluggevoeten
van 09.30u - 11.00 u