Home » Kunst van hier tot ginder

Kunst van hier tot ginder

Gepubliceerd op 4 mei 2018 08:18

Prachtige fietstocht met kunst, theater en muziek op bijzondere locaties in Salland!

De 15e editie van 'Kunst van Hier tot Ginder' wordt weer bijzonder. Op zaterdag 9 en zondag 10 juni bent u van harte welkom te komen fietsen, kijken en genieten.

Deelname aan de kunstfietsroute (bezoekers zijn meerdere dagen welkom) bedraagt € 2,50 p.p., kinderen t/m 12 jaar fietsen gratis mee.

'Kunst van Hier tot Ginder' is een fietstocht door het afwisselende Sallandse landschap met beeldende kunst- en theater-programmering op bijzondere locaties. Dit jaar zijn dat (historische) boerenerven, statige bomenlanen, een kwekerij, kapschuur, prachtige tuin en kleine dorpen. De route van 25 km. is in het buitengebied van Deventer; dit jaar langs Okkenbroek, Haarle, Nieuw Heeten, Schoonheten en Heeten.

De route is geheel bewegwijzerd en op elk willekeurig punt te starten. Op iedere locatie is het programmaboekje te verkrijgen, met daarin informatie over de route, locaties, kunstwerken en voorstellingen.

Voorafgaand aan het weekend is het programmaboekje op diverse plekken verkrijgbaar : VVV,'s Deventer en Holten, KulturhusHeeten, Tankstation te Riele, Terras a la Monique Okkenbroek, etc.

Voor meer informatie en het volledige programma: www.kunstvanhiertotginder.nl