Home » Heeten Klassiek 26 mei 2018

Heeten Klassiek 26 mei 2018

Gepubliceerd op 20 november 2017 08:00

Heeten Klassiek organiseert op zaterdag 26 mei 2018 in het KulturhusTrefpunt:

Fluit, hobo, klarinet, fagot: dit is het Quatrìola ensemble

Het Quatrìola Ensemble verzorgt zaterdag 26 mei een concert in Kulturhus Trefpunt. Liefde voor kamermuziek, de wil om met plezier samen te spelen en de wil om prachtige muziek met het publiek te delen: dit zijn de ideeën die het Quatrìola Ensemble, een samenvoeging van kwartet en trio, deden ontstaan. Met deze naam legt het ensemble de nadruk op de verschillende combinaties, van solo tot kwartet, die het ensemble het publiek kan bieden.

De schoonheid van de concerten zit niet alleen in de verscheidenheid van het repertoire, maar ook in de verschillende klank, kleuren en kenmerken van de instrumenten. Met verschillende combinaties van fluit, hobo, klarinet en fagot, creëert het ensemble een verscheidenheid van kleuren en sferen die het publiek bij elke concert fascineert.

De musici zijn allen professioneel opgeleid en hebben veel ervaring met zowel ensemble- als orkestspel. Hun namen zijn: Gemma Tripiana Munoz (fluit), Matteo Costanzi (hobo), Maria Rosaria Della Ragione (klarinet) en Clara Alija Senra (fagot).

Entree: tot 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 10,00
Inloop: vanaf 19.30 uur, aanvang concert 20.15 u.
Organisatie: Heerensociëteit Salahom Heeten i.s.m.
KulturhusTrefpunt. Na afloop van het concert is er een nazit in het KulturhusTrefpunt.

Kaarten aan de kassa of u kunt ze eventueel reserveren via: info@heetenklassiek.nl

Activiteiten Kalender

»