Workshop Grip op verwardheid - 19 februari

Workshop Grip op verwardheid 19 februari 2019 in Kulturhus Trefpunt Heeten

'Martin is nogal veranderd de laatste tijd. Hij gedraagt zich vreemd, lijkt somberder, ziet er onverzorgd uit en vermijdt steeds vaker het contact met andere mensen. Het valt je wel op, maar wat kun je doen?

Kom jij in je werk of dagelijks leven wel eens mensen tegen die verward gedrag vertonen? En vind je het lastig om daar goed op te reageren?

Kom dan naar de workshop ‘Grip op verwardheid’ op:
Dinsdag 19 februari in Kulturhus Trefpunt, Dorpsstraat 16 in Heeten. De workshop start om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur.

In de workshop wordt informatie gegeven over verschillende psychische stoornissen en beperkingen als een verstandelijke beperking of autisme. We gaan samen aan de slag met praktijkvoorbeelden, wat kom je tegen en hoe ga je er mee om? Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die woonachtig en/of werkzaam is in de gemeente Raalte. De workshop wordt gegeven door Folkert Hilarides en Hanneke Braber.

Wil je deelnemen aan de workshop? Geef je voor donderdag 14 februari 2019 op o.v.v. je naam en adres via kernteam@raalte.nl of bel naar 06-13539293. Meer informatie is te vinden op de website www.gripopverwardheid.nl.