Concert Heeten Klassiek - 9 februari

Het Trio Parnasse in het Kulturhus Trefpunt.

Trio Parnasse: een uniek trio in Nederland! Drie musici bespelen 5 instrumenten: viool, altviool, klarinet, basklarinet en piano.
Trio Parnasse bestaat uit Janneke Zegveld, Mark Snitselaar en Wouter Bakker. Mede door deze unieke bezetting is het trio in staat in één programma gevestigde werken, maar ook uitdagend en onbekend repertoire te spelen, waarmee een breed publiek wordt bediend. Het trio werkt sinds 2005 samen, in eerste instantie onder de naam Turdus Trio, maar sinds de uitbreiding van het trio met de altviool en de basklarinet in 2014, als Trio Parnasse. Naast de klassieke werken van onder andere Mozart, Schumann en Bruch onderscheidt Trio Parnasse zich door verbreding en verdieping in het zoeken, studeren en uitvoeren van nieuw, minder gangbaar repertoire. In het concert in het Trefpunt worden werken uitgevoerd van Bruch, Mozart, Godron, Khachaturian en Piazolla.

Entree: tot 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 10,00.
Inloop: vanaf 19.30 uur, aanvang concert 20.15 uur.
Organisatie: Heerensociëteit Salahom Heeten i.s.m. KulturhusTrefpunt.
Na afloop van het concert is er een nazit in het KulturhusTrefpunt.