Home » Heeten Klassiek 17 mrt 2018

Heeten Klassiek 17 mrt 2018

Heeten Klassiek 17 mrt 2018

21 nov. 2017 08:00

DOLLE DIVA - KLASSIEK MET EEN TWIST

Heeten Klassiek organiseert op zaterdag 17 maart 2018 in het KulturhusTrefpunt:

Francis van Broekhuizen (sopraan) en Martijn Willers (Piano)

Francis is een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapende podiumpersoonlijkheid!
Sinds 2005 is Francis freelance operazangeres. Ze studeerde in 2004 Cum Laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en The Dutch National Opera Academy. In 2004 was Francis finaliste en prijswinnares tijdens het Cristina Deutekom Concours te Enschedé.

Operadiva Francis van Broekhuizen is sinds 2005 te bewonderen in opera’s van Verdi,Strauss, Mozart, Wagner en Puccini. Heerlijke rollen met de mooiste muziek.

Naast haar zang, kenmerkt haar optreden zich door een komische vrijheid in het contact met publiek. En het ligt bij deze persoonlijkheid dan ook voor de hand: een passie van Francis is cabaret. In Dolle Diva maakt Francis haar droom waar, door opera te combineren met humor en vrolijke verhalen. Dat wordt dus lekker genieten van een heerlijke avond met prachtige klassiekers, waarbij er ook nog veel te lachen valt. Op deze vroege voorjaarsavond zal het thema ‘vrolijkheid’ ten volle tot uiting worden gebracht.

Francis wordt virtuoos begeleid door tv-persoonlijkheid en pianist Gregor Bak. Als pianist is hij zeer veelzijdig: hij speelt van klassiek tot popmuziek. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur. Sinds 1992 is hij regelmatig te zien in tv-programma’s. Zo presenteerde hij 176 afleveringen van Zo Vader Zo Zoon en was hij jurylid in Una Voce Particolare.

Organisatie Heerensociëteit Salahom

Entree: tot 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 10,00 (incl. kop koffie)
Inloop: vanaf 19.30 uur
Aanvang concert: 20.15 uur
Locatie: KulturhusTrefpunt
Kaarten aan de kassa of u kunt ze eventueel reserveren via: info@heetenklassiek.nl

 

Na afloop van het Concert is er een nazit in het KulturhusTrefpunt

 

MusicConcertA5flyerDD_Pagina_2.jpg

 

 

Activiteiten Kalender

 

« Vorige Volgende »

Lees meer »